Home

DIGIVITALER – DIGITALE ZORG DICHTERBIJ

Welkom op de website van DigiVitaler, hét lesprogramma over digitale zorg!

Uw zorg en gezondheid kunt u steeds meer met uw computer, tablet of smartphone controleren en regelen. Dat noemen we digitale zorg. Digitale zorg is handig, omdat het u minder tijd kost en u uw gegevens altijd bij de hand heeft.

Met het lesprogramma DigiVitaler maakt u kennis met digitale zorg en leert u er mee werken. Het lesprogramma bestaat uit verschillende lessen. Elke les behandelt een vorm van digitale zorg. Er zijn bijvoorbeeld lessen over Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheidsapps, het patiëntenportaal van de huisarts en over het videoconsult.

Wilt u meer leren over digitale zorg?
Neem contact op met de bibliotheek bij u in de buurt en vraag naar de lessen die de bibliotheek organiseert over digitale zorg. Wilt u alvast de mogelijkheden van digitale zorg ontdekken? Klik dan hier om bijvoorbeeld de filmpjes met uitleg te bekijken.

Bent u docent?
Om naar de lessen te gaan, kiest u in het menu hierboven ‘Inloggen’. U kunt dan inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord die Stichting Digisterker verstrekt aan bibliotheken. Nadat u bent ingelogd, krijgt u toegang tot het lesmateriaal en tot allerlei ondersteunende materialen voor het geven van lessen en workshops. Ook kunt u er inloggegevens voor cursisten downloaden.

Wilt u meer weten over DigiVitaler?
Een deel van het lesmateriaal kunt u op deze website alvast bekijken. Wilt u vanuit uw organisatie meer weten over de inhoud van het programma of de mogelijkheid om cursussen te organiseren? Of zoekt u naar mogelijkheden voor samenwerking? Neem dan contact op met Stichting Digisterker of met de bibliotheek bij u in de buurt.

Klik op de afbeelding hiernaast en lees de flyer met beknopte informatie over het DigiVitaler-lesprogramma.

DigiVitaler-flyer