DIGIVITALER – DIGITALE ZORG DICHTERBIJ

Uw zorg en gezondheid kunt u steeds meer met uw computer, tablet of smartphone controleren en regelen. Dat noemen we digitale zorg. Digitale zorg is handig, omdat het u minder tijd kost en u uw gegevens altijd bij de hand heeft.

Met het lesprogramma DigiVitaler maakt u kennis met digitale zorg en leert u er mee werken. Het lesprogramma bestaat uit verschillende lessen. Elke les behandelt een vorm van digitale zorg. Er zijn bijvoorbeeld lessen over Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheidsapps, het patiëntenportaal van de huisarts en over het videoconsult.

Wilt u meer leren over digitale zorg?
Neem contact op met de bibliotheek bij u in de buurt en vraag naar de lessen die de bibliotheek organiseert over digitale zorg. Wilt u alvast de mogelijkheden van digitale zorg ontdekken? Bekijk dan hiernaast de video over het lesprogramma.

Bent u docent of coördinator bij de bibliotheek?
Om naar de lessen te gaan, kiest u in het menu hierboven ‘Inloggen’. U kunt dan inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord die Stichting Digisterker verstrekt aan bibliotheken. Nadat u bent ingelogd, krijgt u toegang tot het lesmateriaal en tot allerlei ondersteunende materialen voor het organiseren van een cursus of workshop. Ook kunt u er inloggegevens voor cursisten downloaden.

Werkt u bij een zorgorganisatie en wilt u meer weten over DigiVitaler?
Wilt u meer weten over de inhoud van het programma of de mogelijkheden om cursussen te organiseren? Of zoekt u naar mogelijkheden voor samenwerking? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met de bibliotheek bij u in de buurt. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Stichting Digisterker.