AANMELDEN DOCENTENINSTRUCTIE

Stichting Digisterker organiseert regelmatig een instructie voor docenten, zowel online als op locatie. In deze instructie wordt uitgelegd hoe als docent te werken met het lesprogramma DigiVitaler.

Voor docenten die al de docententraining ‘Werken met de e-overheid’ hebben gevolgd, raden wij deze instructie ten zeerste aan. Het is voor hen de snelste en beste manier om vertrouwd te raken met het lesprogramma. Voor docenten die nog niet eerder hebben deelgenomen aan een docententraining van Digisterker, is deze instructie verplicht. Na het volgen ervan ontvangen zij een certificaat. Met dit certificaat mogen zij werken met het lesprogramma DigiVitaler.

Vul het aanmeldformulier hieronder in en klik op de knop Verzend. Er kunnen maximaal acht docenten per instructie meedoen. De instructie duurt ongeveer 2 uur (inclusief pauze). Bij minder dan drie aanmeldingen gaat de instructie niet door. Mocht dit het geval zijn, dan laten wij u dit weten.

Heeft u vragen over de online instructie of een instructie op locatie? Neem dan contact op met Jan van Avezaath, educatief ontwikkelaar bij Stichting Digisterker. Zijn contactgegevens zijn:
E-mail: jan.vanavezaath@digisterker.nl
Telefoon: 06 29 11 59 09

AANMELDFORMULIER – LET OP! IN TE VULLEN DOOR DE COÖRDINATOR

Lees in onze privacyverklaring hoe Stichting Digisterker omgaat met uw persoonsgegevens.