Aanmelden opstartspreekuur Eerste hulp bij DigiVitaler

OPSTARTSPREEKUUR ‘EERSTE HULP BIJ DIGIVITALER’

In 2021 heeft jouw bibliotheek aangegeven van het nieuwe lesprogramma DigiVitaler – digitale zorg dichterbij gebruik te gaan maken. Daar zijn we heel blij mee gezien de belangrijke rol die bibliotheken spelen om mensen praktisch en ‘in de buurt’ hulp te bieden bij het (leren) werken met digitale zorg.

Speciaal voor bibliotheken die net gestart zijn met dit lesprogramma, of bibliotheken die zich nog aan het oriënteren zijn, organiseren Stichting Digisterker en de Koninklijke Bibliotheek een opstartspreekuur ‘Eerste hulp bij DigiVitaler’.

Heb je vragen over de inhoud van het lesprogramma, de werving, de samenwerking met zorgpartners of de promotie van dit nieuwe aanbod? Laat ze ons weten en wij behandelen ze in het spreekuur.

Heb jij al goede ervaringen met DigiVitaler? Ook dan ben je van harte welkom, we horen graag jouw tips en tops! Zo leren we samen. Bibliotheek Katwijk en Bibliotheek Schiedam zijn aanwezig om te vertellen over hun eerste ervaringen.

Het online opstartspreekuur is op dinsdag 1 februari 2022 van 11.00 tot 12.00 uur. Je bent van harte welkom om aan te sluiten. We vinden het fijn als je je van te voren aanmeldt en eventuele vragen die je hebt al aan ons doorgeeft.

Aanmelden voor het opstartspreekuur kan tot 24 januari 2022 via onderstaand formulier. Je ontvangt een paar dagen van te voren de uitnodiging met de link.

AANMELDFORMULIER

Lees in onze privacyverklaring hoe Stichting Digisterker omgaat met uw persoonsgegevens.